Logo hellevoetsepost.nl


Streetfoodfestival in de Hellevoetse vesting

  Toerisme

Na het doorslaand succes van 2016 wordt in de gezellige vesting wederom een feestje gevierd op 15 & 16 juli 2017. Stars, Barusta, de Waag, Barbiertje en HIT Hellevoetsluis staken de koppen bij elkaar en namen het initiatief om nogmaals een gezellig en sfeervol Street Food Festival te organiseren. Met nog meer trucks dan vorig jaar, want u vindt de smakelijke hapjes nu op 4 locaties! Loop een culinair rondje vesting en sta versteld van al dat lekkers.

Pak je Kleedje en eet een beetje!
Het Hellevoetse Street Food Festival is knus en gezellig en brengt de meest heerlijke gerechtjes samen. Neem je eigen Picknick kleedje mee en geniet! Of schuif aan op een van de knusse terrassen! Het hele weekend staat in het teken van lekker eten en wegdromen op de klanken van gezellige lounge- en livemuziek. Smaakpapen en smikkelaars worden uitgedaagd om de internationale snacks en maaltijden te ontdekken. Natuurlijk wordt er ook weer aan de kinderen gedacht!

Wat kunt u verwachten?

Op vier locaties kunt u smikkelen, smullen en lekker genieten op Zaterdag 15 juli : 12.00-21.00 uur & Zondag 16 juli 12.00-18.00 uur. Kijk ook op Facebook: Alive in de Vesting.

Reageer als eerste
Meer berichten