Logo hellevoetsepost.nl


Hellevoetsluis won het eigen vestingtoernooii
Hellevoetsluis won het eigen vestingtoernooii

Hellevoetsluis wint eigen Vestingstadtoernooi

  Sport

Hellevoetsluis - Een goed georganiseerd Vestingstadtoernooi, voor zowel 2e als 1ste elftallen, eindigde op zaterdag 26 augustus met de strijd om de 3e plaats tussen het Rockanje van oud-Hellevoetsluis trainer Hans de Heer en het DVV '09 van John Kleijn en de finale tussen gastheer Hellevoetsluis en SC Botlek.

DVV - Rockanje was een enerverende wedstrijd met kansen over en weer en een wisselend scoreverloop, waarbij Rockanje voor rust tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong kwam, DVV na rust verdiend op 2-1 kwam, maar Rockanje uiteindelijk met 3-2 won en beslag legde op de 3e plaats.

Spanning

Gastheer Hellevoetsluis, dit seizoen weer uitkomend in de 2e klasse, trad vervolgens om 16:00 uur in de finale aan tegen 3e klasser SC Botlek. Op het zonovergoten ING Sportpark viel de eerste helft tegen, maar ging de thuisploeg door een doelpunt van Ken Luyendijk toch met een 1-0 voorsprong rusten. De tweede helft was een stuk aantrekkelijker en Patrick Struijk bracht de rood-witten verdiend op een 2-0 voorsprong. Botlek bracht de spanning terug, maar een eigen doelpunt van de Spijkenissers leek de wedstrijd te beslissen. Toch wist Botlek nog 1x te scoren, maar daar bleef het bij en zo won Hellevoetsluis opnieuw de wisselbokaal van het eigen Vestingstadtoernooi!

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox