Logo hellevoetsepost.nl


Muziekcafé MACH maakt zich op voor een bluesnight met twee bands. (foto: Annick Andries)
Muziekcafé MACH maakt zich op voor een bluesnight met twee bands. (foto: Annick Andries)

Twee acts tijdens Bluesnight op het buitenpodium van MACH

  Cultuur

Hellevoetsluis – Blues is nog lang niet in de vergetelheid geraakt. De organisatoren van de Bluesnight bij MACH zien dat de muziekstroming nog altijd springlevend is en programmeren daarom voor zaterdag twee acts op het buitenpodium aan het Plein Fort Haerlem.

Wie dacht dat deze muziekstroming langzaamaan in de vergetelheid zou raken heeft het mis. Niet voor niets hebben de Rolling Stones onlangs een zeer geslaagd authentiek bluesalbum uitgebracht dat internationaal zeer hoge ogen gooide. Komende zaterdag 24 juni is MACH de enige locatie waarbij twee verschillende bluesacts op het buitenpodium te bewonderen zullen zijn tussen en vooral na een aantal andere evenementen in de vesting. Reden om vooral in de vesting te blijven hangen.
Die avond zullen 'The Vintage Boys' en 'Joost de Lange Rock/Blues Experience' om respectievelijk 21.00 uur en 22.30 uur te bewonderen zijn op het buitenpodium van MACH.
The Vintage Brothers zijn inderdaad twee broers die met de wat oudere Chicago stijl met een vleugje jazz en rock in een semi-akoestische setting een aardige aanloop vormen naar het gitaargeweld van powertrio Rock/Blues Experience.

Reageer als eerste
Meer berichten