De nieuwe directeur. (Foto: Privé)
De nieuwe directeur. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Cultuurhuis Nieuwe Veste verwelkomt directeur

HELLEVOETSLUIS - Afgelopen donderdag heeft Cultuurhuis Nieuwe Veste kennis gemaakt met directeur Corinne van Lelieveld. Tijdens deze middag leerden de medewerkers de eerste gezamenlijke directeur beter kennen. Met veel enthousiasme gaat zij vanaf maandag 17 juni aan de slag bij het Cultuurhuis.

Het is druk op de kennismakingsborrel donderdagmiddag. Voor de medewerkers is het de eerste glimp van Corinne van Lelieveld. Met een hapje en drankje wordt er gewacht tot de splinternieuwe directeur het woord neemt. Ze houdt het kort, want liever maakt ze met iedereen persoonlijk kennis. Wat ze in ieder geval meegeeft is dat ze veel zin heeft om aan de slag te gaan. Daarna stapt ze op haar collega's af en schudt ze iedereen de hand. Het echte kennismaken begint natuurlijk wanneer er gewerkt wordt in Cultuurhuis Nieuwe Veste. U zult Van Lelieveld tijdens een bezoek aan het Cultuurhuis zeker tegenkomen. En nu is het aan u haar beter te leren kennen

"Het is mijn ambitie om de slagkracht van het Cultuurhuis te vergroten en om de culturele programmering verder te verstevigen. Het Cultuurhuis moet een vertrouwde plek worden voor alle inwoners van Hellevoetsluis en omgeving. Daarom zullen we contacten met inwoners, andere organisaties, verenigingen en ondernemers intensiveren. Het Cultuurhuis heeft alles in zich om een belangrijke bijdrage leveren aan het woon- en vestigingsklimaat van Hellevoetsluis."

Corinne van Lelieveld was eerder actief als zakelijk leider bij verschillende theatergezelschappen, als beleidsadviseur Cultuur bij de gemeente Dordrecht en als manager van Theater Schuurkerk in Maassluis. In haar vrije tijd is ze enthousiast amateurfotograaf.