Wie wordt winkelier van het jaar?

Aanmelden kan tot 23 juni

Wie is de beste lokale winkelier van Nederland? De nominatieronde voor deze verkiezing van Reclamefolder.nl en VOTE company is gestart. Lokale winkeliers kunnen zich tot 23 juni aanmelden om mee te dingen naar de titel. Landelijke ketens zijn uitgesloten van deelname.

REGIO - De verkiezing vindt plaats in dertien categorieën: bakkerijen, bouwmarkten, delicatessenwinkels, drogisterijen, elektronicawinkels, groentewinkels, huishoudelijke artikelen, modewinkels, opticiens, slijterijen en wijnwinkels, speelgoed- en cadeauwinkels, telefoonwinkels en woonwinkels.

Kwaliteit

De keuze voor uitsluitend lokale winkeliers is bewust gemaakt. Niels de Groot van VOTE company: "Het zijn de lokale winkeliers die sfeer en eigenheid aan een gemeente geven. En juist deze ondernemers, die het hardst moeten werken om zich staande te houden, verdienen meer aandacht. Een winkelier die zich ondanks het onrustige retaillandschap staande weet te houden door altijd de beste service, prijs en kwaliteit te leveren. De winkel waar lokale inwoners bewust naartoe gaan omdat ze deze winkelier hun klandizie gunnen."

Doorstromen

Winkeliers hebben tot 23 juni de tijd om hun winkel gratis aan te melden voor de verkiezing. Na die datum krijgen de consumenten tot 2 juli de kans om te stemmen op hun favoriete winkelier in één van de dertien categorieën. Er worden winnaars per gemeente gekozen, die weer doorstromen naar een provinciale en landelijke finale.

Spotlights

Ken jij die winkelier of ben jij een winkelier die het verdient om in de spotlights te staan? Meld dan jouw winkel aan op www.winkelierverkiezing.nl en maak kans op deze titel of wordt verkozen tot winnaar van de provincie of zelfs van Nederland.

Persgroep

Reclamefolder.nl is net als deze huis-aan-huiskrant onderdeel van De Persgroep.

Mirjam van der Boom