Katharina Katharina

Het leven van Katharina Katharina verloopt niet zoals zij dat wil. En dat maakt haar zó boos dat ze door de vloer stampt en in een levend ganzenbord verwijnt. Daar ontmoet zij wonderlijke figuren en komt terecht in een spannende motorwedstrijd, een grandioos paleis, maar ook in de donkere doornstruik. Lukt het haar om uit het ganzenbord te ontsnappen en een aantal zaken een plek te geven? (FOTO: Hofplein Rotterdam)

HELLEVOETSLUIS - Voor en na de voorstelling kun je leven ganzenbord spelen. Al springend met een grote dobbelsteen ... Pak een formulier, vul dit tijdens het spelen in en ontvang aan het einde een envelop om je formulier in te doen. Over 10 jaar mag je deze envelop pas weer open maken, hoe zal je leven er dan uit zien?

Liever niet springen? Dan kan je op je gemak aan een tafel het echte oudhollandse ganzenbord spelen. Spelplezier gegarandeerd!

Katharina Katharina speelt zondag 8 april om 14.00 uur in Theater Twee Hondjes, Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan 106. Reserveren: 0181-310473 of theatertweehondjes.nl. De toegang bedraagt € 8,50 / € 5,- pasprijs.

Piepschuim

Piepschuim is een muzikaal en energiek programma over grote thema's en kleine problemen. 'Zo doen we dat hier' bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. Zaterdag 7 april om 20.15 uur, eveneens in Twee Hondjes. Toegang: 18,-.

Meer berichten