Paas-activiteiten: worship night, harpiste en dienst

HELLEVOETSLUIS - Vier Goede Vrijdag met elkaar tijdens een sprankelende worship night georganiseerd door Jong en Vrij Hellevoetsluis. Een avond vol eigentijdse worship muziek, opbouwende woorden en samenzijn.

De avond is open voor iedereen die de betekenis van Goede Vrijdag wil ontdekken en wil vieren. Je bent welkom op vrijdag 30 maart om 20.00 uur (de zaal is reeds open om 19.45 uur). De locatie waar Jong en Vrij deze Worship Night organiseert is de Petrakerk, Cornelis van Kleiburgstraat 4 in Hellevoetsluis. Kijk voor meer informatie op www.jongenvrij.nl/goede-vrijdag.

Harpiste in Tinte

Op Paasmorgen is er weer een feestelijke dienst in de PKN Kerk aan de Strypsedijk in Tinte. Tijdens deze dienst zal de Harpiste Tanya Tienpont uit Schiedam een aantal stukken ten gehore brengen. Het thema van deze dienst is: Het geheim van Pasen. De voorganger is Ds. C.A. Streefkerk uit Dordrecht. Ruth Alleman-Stolk zal de liederen op het orgel begeleiden. Iedereen is van harte welkom voor deze dienst, die om 10.00 uur begint. Voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst. Tevens is er een dienst op Goede Vrijdag. Deze dienst begint om 19.00 uur en wordt begeleid door ds. PJ v.d. Wal uit Brielle.

www.brielschecourant.nl

www.hellevoetsepost.nl

Meer berichten