Logo hellevoetsepost.nl


Ladies Circle Cheque voor Vrienden op Aarde

Voorne - Woensdag 22 november organiseerde Ladies' Circle Voorne een inspiratieavond bij Boerderij Op Aarde te Brielle. Een avond vol inspirerende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door professionele spreeksters en leuke stands met inspirerende cadeaus voor de feestdagen.

Dames met overvolle agenda's namen even tijd voor zichzelf of kwamen met vriendinnen en gingen aan het eind van de avond weer vol inspiratie naar huis.

De opbrengst van deze avond, €1100,-, gaat naar Stichting Vrienden Op Aarde. Zij ondersteunen zorgboerderij 'Op Aarde'. Op zorgboerderij 'Op Aarde' wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden voor nog thuiswonende ouderen die last hebben van dementie. De opbrengst zal gebruikt worden om het verblijf van de ouderen nog aangenamer te maken.

Wij danken onze sponsoren voor de hapjes en aankleding en Boerderij Op Aarde voor het beschikbaar stellen van de ruimte!

Ladies' Circle Voorne is een serviceclub voor enthousiaste, ondernemende en actieve vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto Vriendschap en Service zetten wij ons in voor het goede doel. Zoals het organiseren van deze inspiratieavond of de filmavond op 28 maart 2018. Wil je meer weten over Ladies' Cricle Voorne, neem dan eens een kijkje op lc40.ladiescircle.nl, facebook @lcvoorne of mail naar lc40@ladiescircle.nl.

Meer berichten
Shopbox