Logo hellevoetsepost.nl


Edwin Noordermeer, Simone Varekamp van Vliet en Rob Witmer, eigenaren van Tuinderij Vers, namen gezamenlijk de prijs in ontvangst.
Edwin Noordermeer, Simone Varekamp van Vliet en Rob Witmer, eigenaren van Tuinderij Vers, namen gezamenlijk de prijs in ontvangst.

Tuinderij Vers wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2017

Tuinderij Vers is maandag 27 november uitgeroepen tot winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017. Ondernemers Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer ontvingen de prestigieuze prijs uit handen van Commissaris van de Koning Jaap Smit tijdens een feestelijke uitreiking in het WTC Rotterdam.

Brielle - Tuinderij Vers liet de andere genomineerde bedrijven Aldowa en WeAreReasonable People achter zich. Jurylid Jos van der Vegt spreekt over authentiek Rotterdams ondernemerschap: "Tuinderij Vers heeft bewezen stormen te kunnen doorstaan. En dat in alle bescheidenheid. Want nagenoeg iedereen die wel eens boodschappen doet bij 's lands grootste retailer, is indirect klant van dit florerende bedrijf. Of het nu om verse maaltijdsoepen gaat, een 'gewone' gemengde salade of om gesneden biologische andijvie, alles draagt ongemerkt het kwaliteitsstempel van deze stille kracht uit de foodsector. De eigenaren zijn ondernemers die laten zien dat bescheidenheid en ambitie elkaar niet in de weg staan. Van het intensief gebruik maken van de regio door inzet van lokale producten en de Rotterdamse haven, tot het doen van aanzienlijke investeringen in groei en innovatie. En Tuinderij Vers zit op de juiste golf: met de sterk stijgende vraag naar gezond voedsel jaagt het bedrijf met oog voor continue innovatie en de ontwikkeling van producten deze vraag verder aan. Met haar strategie en toekomstperspectief is Tuinderij Vers in alle opzichten een schoolvoorbeeld van een 'gezond' bedrijf in de regio. Een terechte winnaar."

Ondernemers Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer namen gezamenlijk de prijs in ontvangst. "Wij zijn de meest trotse ondernemers sinds de watergeuzen de Spanjaarden in Brielle hebben verslagen. Deze prijs dragen wij op aan onze medewerkers, want succesvol zijn bereik je niet alleen, dat doe je samen. Dank aan allen!
En wat geweldig om het winnen van de ondernemersprijs te kunnen vieren met de oprichters van dit bedrijf."

Meer berichten
Shopbox