Logo hellevoetsepost.nl


Expositie in gemeentehuis

Hellevoetsluis - Dagactiviteitencentrum Hellevoetsluis van Antes exposeert van 6 november tot en met 30 december in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. De deelnemers van het DAC hebben op unieke wijze uiting gegeven aan de vraag wat hen inspireert. Dit heeft geleid tot een expositie met veel kleur, waarbij de beleving in sommige gevallen van het doek spat.

Antes, een zorgorganisatie voor mensen met een psychiatrische uitdaging of verslaving, biedt dagbesteding in diverse varianten. In het talentenatelier kunnen deelnemers zo goed als alle vormen van handenarbeid, tekenen, schilderen en textielwerk uitoefenen. Daarnaast zijn er verschillende projecten waar het vooral om arbeidsmatige dagbesteding gaat.

De talenten van het talentenatelier hebben zich voor deze expositie laten leiden door hun inspiratie. Het werk laat zien dat inspiratie uit verschillende hoeken kan komen en zich laat vertalen in allerlei vormen. De deelnemers vragen met deze expositie aandacht voor de thema's die zij belangrijk vinden in het leven. Talent Vincent laat bijvoorbeeld een deel van zijn turbulente leven terugkomen in zijn kunstwerk. Hij heeft er lang aan gewerkt en beschouwt het als onderdeel van zijn memoires.

U kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in de centrale hal: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
Shopbox