Logo hellevoetsepost.nl


Grandioos Genieten op Zomerfair Rockanje

Rockanje - De Zomer Fair op Landgoed Olaertsduyn was genieten in hoofdletters! Het mooie weer, de sfeer, de locatie, de bijzondere deelnemers en standhouders en de opzet rondom het landgoed trok mensen van heinde en ver en zette de Zomer Fair meteen op de kaart als een schitterend event van allure!

De organisatie was al maandenlang bezig met de voorbereiding en tot in de kleinste details klopte het. De mooie stands in de pagodetenten maar ook de gezellige sfeer rondom de broncante kraampjes en het culinaire plein. Overal was de live muziek te horen en de bezoekers van de Zomer Fair waren dan ook vol lof! Met een lekker gekoeld drankje streken de mensen neer op het sfeervolle terras en het was een aangenaam weerzien van oude bekenden en elkaars mooie vondsten bekijken. De live muziek was overal op het terrein te horen en ook de kinderen vermaakten zich uitstekend op het terrein.

Wat zo bijzonder aan de Zomer Fair was dat er veel mannen en vrouwen aanwezig waren, die de talrijke stands en kramen bezochten op de lommerrijke lanen. Voor ieder wat wils en omdat woorden vaak te kort schieten, delen we hier nog wat mooie beelden om lekker lang na te genieten!

Kijk voor de laatste beelden op

www.olaertsduyn.nl/actueel

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox