Logo hellevoetsepost.nl


Meer weten over Jelle? Kijk op www.Jellevandenbos.nl
Meer weten over Jelle? Kijk op www.Jellevandenbos.nl

Twee bossen vanuit de lucht

Hellevoetsluits - Jelle ging deze week de rust vanuit de lucht opzoeken.De luchtfoto van de week, deze week van het Ravense Hout. 1 van de twee bossen in Hellevoetsluis. Het bos zelf grenst aan de rustige plaats Nieuwehoorn, zoals ook op de foto te zien is heeft het een grote vijver waar dagelijks honderden mensen een wandelen omheen maken.

Ook grenst oud ijzer en metaal Joop kornet aan het bos, waar de hele dag mensen op en af rijden. Mensen kunnen via het lange fietspad tussen Den Bonsenhoek en de Ravense Hoek, zo het bos in rijden.

Al met al een ideale plek om eens even tot rust te komen of heerlijk de hond uitlaten. Eerder al maakte Jelle een hrefstfoto van het gebied, maar nu is het echt groetendeels groen. Ravensehout wordt door Staatsbosbeheer beheerd..

En Jelle heeft nog veel meer ideeën voor mooie foto's. Maar die lijst kan nog veel langer om de komende zomerperiode niet alleen Hellevoetsluis maar heel Voorne op een bijzondere manier van bovenaf te kunnen laten zien.

Geef uw idee aan

Ook een leuk idee voor een luchtfoto? Een mooi stuk natuur in Rockanje? Bouwactiviteiten in Hellevoetsluis? Of misschien juist een van de vele evenementen die de komende maanden worden georganiseerd? Laat het weten; mail naar redactie.hb@persgroep.nl.

De luchtfoto's van Jelle kunt u bekijken op

www.Jellevandenbos.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox