Logo hellevoetsepost.nl


Start Muziekles Muziekvereniging

Deze week starten alle onderdelen van Muziekvereniging Voorne & Putten weer met hun repetities, trainingen of muzieklessen. Het fanfare orkest zal zich voor gaan bereiden op verschillende festivals waar zij in het najaar aan deelnemen. Ook het slagwerkensemble en de twirlsters zullen zich weer laten zien tijdens wedstrijden en het leerlingenorkest maakt een frisse start met hun nieuwe dirigent Peter den Tuinder.

Voorne-Putten Naast deze onderdelen starten deze week ook weer de lessen Spelen met Muziek en Leren met Muziek. Deze lessen worden gegeven door Miranda Boumans en bestaan uit groepen van rond de 10 kinderen. Spelen met Muziek is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 en in deze les ligt de nadruk op spelenderwijs kennis maken met muziek en op een speelse manier zelf muziek maken. De kinderen uit deze groep hebben voor de zomervakantie tijdens drie concerten hun enthousiasme al kunnen laten zien aan het publiek en dit werd zeer goed ontvangen.

6 tot 8 jaar

De kinderen tussen 6 en 8 jaar kunnen deelnemen aan de groep Leren met Muziek. De kinderen leren muzieknoten lezen door middel van het bespelen van de blokfluit. Ook spelen ze op verschillende slagwerkinstrumenten. En net zoals bij Spelen met Muziek, is er ook bij Leren met Muziek veel ruimte voor muzikale spelletjes, dansjes en liedjes zingen.

Beide lessen worden gegeven op woensdagmiddag in ons verenigingsgebouw aan het Achterdorp 3 in Nieuwenhoorn. Spelen met Muziek duurt 40 minuten en de les start om 12.45 uur. Leren met Muziek start om 13.30 uur en duurt 45 minuten. Samen met onze mascottes, Vicky en Pol, maken de kinderen er samen met de docent iedere week weer een spetterend muzikaal feest van. Wilt u meer informatie dan bent u van harte welkom om met uw kind tijdens een van de lessen te komen kijken. Ook kunt u meer informatie vinden op onze website,www.voorneenputten.nl, en tevens via het aanmeldformulier uw kind opgeven. Wij hopen u en uw kind te begroeten tijdens een van deze muzikale lessen.

Muziek op schoot

Ook kunt u uw kinderen nog steeds opgeven voor Muziek op Schoot, 0-4 jaar, of voor de Kids Drum Klas. Deze lessen zullen in oktober starten en zullen ook op de woensdag plaatsvinden. Muziek op Schoot zal ’s ochtends gegeven worden en de Kids Drum Klas op woensdagmiddag.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox