Logo hellevoetsepost.nl


Meer luchtfoto's van de regio op jouwluchtfoto.nl
Meer luchtfoto's van de regio op jouwluchtfoto.nl

Waterspel aan het Haringvliet

Vanuit de lucht lijkt het alsof er niets is gebeurd. De luchtfoto die Jelle van den Bos maakte van Aquapark Splash in Hellevoetsluis ziet er vooral vredig uit. Niets doet daarbij terugdenken aan de storm die begin juni de speeltoestellen vernielde.

Hellevoetsluis - Eigenaar Erik Hazelzet heeft nogal wat tegenslagen moeten verduren met het speelparadijs aan het zandstrand van Hellevoetsluis, gelegen aan de zoetwaterzijde van de Haringvlietdam. En toen ruim een maand geleden het nog maar net weer geopende waterpark door de storm werd vernield, had de eigenaar er ook bijna het bijltje bij neergegooid. Maar dankzij steun van collega-ondernemers en een crowdfundingactie, ligt het er nu weer prachtig bij. Daarmee zou het na de voor vandaag voorspelde regen, weer een prima bestemming moeten zijn om de vakantiedagen in te vullen. Want het park mag dan vooral voor de jeugd bedoeld zijn, op het terras of op het strand is het voor vader of moeder ook prima toeven.

Aquapark Splash met zijn drijvende attracties biedt vertier voor de wat oudere jeugd, maar ook aan de kleinste kinderen is gedacht met een Mini Aquapark Splash en met veilige PedalBoats. Nog nooit naar Aquapark Splash geweest? Nu toch maar eens gaan, want of het in 2018 nog terugkomt blijft afwachten.

Tips

Voor de komende zomermaanden heeft Jelle van den Bos veel zomeractiviteiten op de agenda staan om vanuit de lucht vast te leggen. Maar misschien hebt u een leuker idee? Een stuk natuur Oostvoorne? Of misschien wel bouwactiviteiten elders op Voorne? Laat het weten; mail naar redactie.hb@persgroep.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten