Logo hellevoetsepost.nl


Meer luchtfoto's van de regio op jouwluchtfoto.nl.
Meer luchtfoto's van de regio op jouwluchtfoto.nl.

H&M betrekt oude pand V&D

Door het faillissement van V&D kwam verspreid over het land een groot aantal fors bemeten winkelpanden leeg te staan. Langzaam maar zeker krijgen die een nieuwe bestemming. In Hellevoetsluis vond H&M er onderdak.

Hellevoetsluis - Het feit dat het voormalig pand van V&D een nieuwe bestemming krijgt, leek Jelle van den Bos een mooie aanleiding om met zijn drone richting winkelcentrum De Struytse Hoeck af te reizen voor een luchtfoto. Vooral omdat er het nodige publiek verwacht kon worden. "Omdat klanten gelijk wel een kijkje wilde komen nemen maar ook omdat de eerste honderd klanten een gratis kraslot kregen, goed voor 5 tot 100 euro shoptegoed," weet Jelle.

De grootste drukte wist Jelle echter niet vast te leggen. "Helaas ging de H&M 17 minuten te vroeg open en heb ik geen foto waar al het publiek nog aanwezig was," zegt hij. Toch was het maken van de foto een prima ervaring voor Van den Bos. "ik kon mijn foto maken met toestemming en onder toezicht van wijkagent Wout Videler. De wijkagent was erg enthousiast en vond dat ik goed op de hoogte was van de regels en me hier netjes aan hield." En dat is belangrijk voor Jelle met de soms ondoorzichtige en steeds wisselende regelgeving. En andersom leerde ook de wijkagent nog wat. "Hij kon over mijn schouder meekijken en een en ander leren over hoe het er tegenwoordig aan toegaat met drones."


Ook een leuk idee voor een luchtfoto? Een stuk natuur? Bouwactiviteiten? Of misschien juist een van de vele zomerevenement? Laat het weten; mail naar redactie.hb@persgroep.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten