Logo hellevoetsepost.nl


Voor bezoekers van buiten de wijk is bij de Zomermarkt voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
Voor bezoekers van buiten de wijk is bij de Zomermarkt voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Zomermarkt Ravense Hoek moet de wijk laten bruisen

In de Ravense Hoek in Hellevoetsluis wordt zondag 2 juli voor het eerst een Zomermarkt gehouden. De zestienjarige Jelle van den Bos, organisator van de markt, hoopt daarmee wat meer leven in de wijk te blazen.

Hellevoetsluis - Volgens Jelle van den Bos blijft zijn wijk achter bij andere wijken in Hellevoetsluis. Met de markt moet het een beetje gaan bruisen. "We hopen natuurlijk op een grote opkomst vanuit zowel Hellevoetsluis als uit de rest van de regio," aldus de jonge organisator. Voor de markt maar ook voor activiteiten eromheen. "Buiten de markt is er nog veel meer te doen. Zo kunnen de kinderen pony stappen en huifkar rijden en zich uitleven op het springkussen of in de voetbalkooi. Er is de hele dag gezellige muziek met diverse optredens en ook aan de inwendige mens wordt gedacht."

Er zijn twee soorten markten; de rommelmarkt en de gewone markt. Op de rommelmarkt mogen mensen hun 'rommeltjes' aanbieden vanaf een kleedje, net als op Koningsdag. Deelname hieraan is gratis maar er moet wel vooraf ingeschreven worden via de website. Bedrijven en particulieren die andere waren aan de man willen brengen kunnen een kraam huren voor 25 euro.

De markt is 2 juli van 9.00 tot 17.00 uur. Informatie op de facebookpagina 'Inwoners van de Ravense Hoek' en op Ravensehoek-Hellevoetsluis.nl
Een kraam huren? Neem contact op via 06-25232732.

Reageer als eerste
Meer berichten