Logo hellevoetsepost.nl


Haavenconcert 24 juni

Nog een paar dagen en dan is het zover: het allereerste HAAVENCONCERT in Hellevoetsluis. Muziekvereniging Voorne & Putten, organisator van dit evenement zal u een muzikale traktatie van formaat aanbieden met artiesten, band, popkoor, orkest en een bekende Nederlander.

Het podium waarop dit alles gaat gebeuren zal op een ponton op het water liggen voor het plein bij het gemeentehuis. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij het ‘de Ruyterhuis’. En toegang tot het evenement is geheel gratis.

Muziekvereniging Voorne & Putten zal de hele avond muziek voor u maken. Van een klassieke ouverture, een echte meezinger voor het publiek, solisten uit eigen orkest tot een medley van Robbie Williams. En zij worden hierbij aangevuld met een band, bestaande uit gitaar, basgitaar en keyboard, popkoor Given uit Rozenburg en Martine Hordijk die de zang nummers voor haar rekening neemt. Martine Hordijk is een musical zangeres die onder andere werkt bij RTL Telekids waar zij de zangers en zangeressen coacht. Zij zal Kiss from a rose van Seal vertolken samen met het koor, in de medley van Robbie Williams zal zij eveneens haar opwachting maken. Ook 99 luftballons, Gabriella’s sang en You raise me up staan op haar programma.

Popkoor Given zal u mee laten zingen in het oh zo bekende slavenkoor uit Nabucco van Giuseppe Verdi en in ameno van de beroemde band ERA. Dit alles begeleid door het orkest van Muziekvereniging Voorne & Putten en de speciaal voor dit evenement samengestelde band, bestaande uit Niek Graumans, Hans Visser en Rick Kostelijk.

Ook zult u solisten uit eigen orkest kunnen beluisteren. Zo zal Ronald Rijsterborgh op alt saxofoon het prachtige concerto pour une voix spelen en zal Chretien Capello het zeer spectaculaire Fnugg blue op zijn bas tuba ten gehore brengen.

Arie van den Ban zal u voor en tijdens het concert meenemen in de historie van de Hellevoetse vesting en de slag bij Chatham. De grote man achter historisch museum ‘Historyland’ zal tijdens zijn verhaal begeleid worden door het orkest met de mars: raid on the medway.

En last but not least zal Jim Bakkum, musicalster, zanger en acteur zijn opwachting maken. Hij zal een zevental nummers zingen die hij samen met het orkest zal uitvoeren waaronder het geweldige cry me a river, that’s life en tell her. Voor Muziekvereniging Voorne & Putte is het een grote eer dat een artiest van dit formaat met het orkest op wil treden.

Dit alles mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hellevoetsluis en Historyland als hoofdsponsoren waar wij natuurlijk erg blij mee zijn en hun heel hartelijk voor willen bedanken.

Graag zijn wij u 24 juni, 20.00 uur op het plein voor het gemeentehuis om een onvergetelijke muzikale avond mee te maken. Ook als het regent gaat het evenement door. Check de facebook pagina van het HAAVENCONCERT voor het laatste nieuws.

Reageer als eerste
Meer berichten