Logo hellevoetsepost.nl


Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden ontvangt Jep!-cheque

Voor de derde keer in de afgelopen maand heeft Jep! een cheque uit kunnen reiken aan een bijzonder goed doel, namelijk de Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden. Dit is een nieuw interkerkelijk initiatief om mensen in armoede te ondersteunen met nieuwe of bijna nieuwe kleding. De organisatie zet zich in voor mensen die met een inkomen op of onder bijstandsniveau rond moeten komen én de groep die in financiële nood zit door omstandigheden zoals ontslag, echtscheiding en schuldenproblematiek. Zij helpen deze mensen en hun kinderen door ieder van hen tweemaal per jaar te voorzien van een zelf samengesteld kledingpakket.

Hoewel de uitgifte van de kledingpakketten inmiddels al enige tijd geleden van start is gegaan zal de officiële opening (door de locoburgemeester) van de Kledingbank op 7 juni 2017 om 09:30 uur plaatsvinden aan de Brielsestraatweg 3. ’s Middags is er diezelfde dag een open huis van 13:00-16:00 uur. Iedereen is welkom.

Jep! is er enorm trots op dat ze na de afgelopen kinderkleding- en speelgoedbeurs een bijdrage aan deze vrijwilligersorganisatie kan leveren door middel van een cheque. Mede door de inzet van de grote groep vrijwilligers, de deelnemers en uiteraard de (trouwe) bezoekers van de beurs van 8 april jl. is dit mogelijk geweest. Dank jullie wel!

Reageer als eerste
Meer berichten